Image
Top
Navigation

Interieur ontwerpen is ons vak

ARTEVIDA interieur en architectuur

Of het nu gaat om een bureau, een keuken of een badkamer. Alles pakken wij met evenveel enthousiasme aan. Interieurs ontwerpen is ons vak. ARTEVIDA zorgt voor jouw unieke inrichting.

In dit nieuwbouwproject was de aannemer reeds aan de fundering bezig wanneer de opdrachtgever ARTEVIDA contacteerde. Er was een aannemer, een architect, maar de afwerking, verlichting, inrichting, meubelair, … waren nog een grote vraagteken. De klant wist niet goed welke sfeer in huis te halen. Wat zien we graag, welke materialen, welke keuzes maken ?

Gelukkig heeft de bouwheer net op tijd een interieurarchitect ingeschakeld. Hoe eerder des te beter. Verlichting bijvoorbeeld wordt tijdens de ruwbouw fase al voorzien. In dit project bijvoorbeeld moest de ingenieur nakijken of de wapening in de predallen wel gewijzigd kon worden om de verlichting in het plafond in te bouwen.

Heb je een goede architect die echter minder thuis is in inrichting? Contacteer ons dan reeds in de voorontwerpfase. Met respect voor ieders mening maken wij graag samen als een team jouw unieke thuis.

Ook met de afwerking van je woning kunnen wij hulp bieden. Aannemers contacteren, offertes aanvragen en vergelijken en de coördinatie van de werken. Wij zijn geen aannemers, wij voeren geen werken uit. Maar het samenstellen van een goed team dat op een fijne manier samenwerkt en een mooi eindresultaat aflevert behoort wel tot ons takenpakket.